Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 532 Bydliště: Slovakia PO votes: 5
Zaslal: Thu Mar 27, 2008 4:54 pm Předmět:
saty napsal:
Ked chces ist raw cestou, tak podla mna drepovat vyhradne na box nieje najlepsi napad ... da sa to striedat alebo na cas zaradit iba jeden typ drepov, ale ist cisto na box sa mi nikdy neosvedcilo a vzdy som potom stratil dost casu zvykanim si spat na volny drep
Dave Tate box squatting vo svojich clankoch pomerne dost vyzdvihuje a pripisuje mu velku zasluhu na zlepseni svojho vykonu v drepe.Na druhej strane on s velkou pravdepodobnostou asi necvici raw.Dik za radu,budem to aspon striedat po urcitej dobe. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=Htli7MvJyTQ&feature=related
Spodny chrbat mam z neznamych pricin uplne odvareny.130-ku som pri drepe ledva uhandloval.Triasol som sa ako osika.Myslel som,ze ma cinka v pase rozpoli na dve casti.Pri GM-kach sa mi zdalo ako keby som mal na cinke 2xtolko.Neni to bolest nekajeho pricviknuteho nervu.Citim to ako bolest svalov.Ako keby som ich mesiac necvicil a teraz odrazu ich zatazil.
BTW:Saty mozes sa prosim ta trochu rozpisat o problemoch,ktore si mal pri prechode z boxu na obycajny drep?Ci to boli napr.problemy s technikou,alebo aj s rozdielnym pomerom zapojenia svalov pri jednom a druhom sposobe drepovania.
jo mozem, zakladny problem bol technika ... toto sa mi stavalo hlavne ked som na boxy chodieval maxka, ono totiz z boxu mozes vymaxovat vahu uplne inym sposobom ako je to mozne ...
dalej na box sa da sadnut si podstatne viac dozadu ako ked ides free a potom ked prejdes na free mas dojem ze stale padas ...
ani so sebelepsou videodokumentaciou sa mi nejak nepodarilo drepovat na box tak aby nebol problem ist potom free spravne ...
dalej ked po case prejdes cisto z boxov na free drepy, tak ti neprajem tu svalovicu ...
box only su jednoznacne dobra ceste pre zavodnikov v drese (tam freedrep s tym nema az tolko spolocne), k raw je to tiez dobry doplnok, ale stale len doplnok a techniku drepu prosto treba pilovat stale a to sa podla mna da iba free drepmy
(prirovnanie: nebudes dobry bezec, ked stale budes trenovat beh iba na beziacom pase) _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Skoda toho bencu.Nechcem byt na seba zly prorok,ale citim,ze ivan mi asi vela neda(nabuduce sa rozpisem preco).PoTN bola pizza a dve piva.MNAM.Spomenul som si pri tom na Herzu a Mihulika,ktori sa trapia s dietou.Chlapi drzte sa,deadline sa vam blizi,potom mozete pizzu a pivo aj vy. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=Htli7MvJyTQ&feature=related
Skoda toho bencu.Nechcem byt na seba zly prorok,ale citim,ze ivan mi asi vela neda(nabuduce sa rozpisem preco).PoTN bola pizza a dve piva.MNAM.Spomenul som si pri tom na Herzu a Mihulika,ktori sa trapia s dietou.Chlapi drzte sa,deadline sa vam blizi,potom mozete pizzu a pivo aj vy.
tak to jseš hodnej,mě už se o tom pomalu i zdá a myslím,že Herza na tom není o moc líp
Zaslal: Sun Apr 06, 2008 8:51 pm Předmět:
MihulikCZ napsal:
tak to jseš hodnej,mě už se o tom pomalu i zdá a myslím,že Herza na tom není o moc líp
Jinak šlapeš teda pěkne-ten MT se pomalu ale jistě blíží k 200KG
Vdaka MIhulik,Maxko uz je cez 200,cakaju ma este dva treningy a potom skusam nova maxka,ale vidim to teraz so sebou biedne.Dufam,ze aspon vyrovnam povodne(210kg). _________________ http://www.youtube.com/watch?v=Htli7MvJyTQ&feature=related
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 728 Bydliště: Sezimovo Ústí (Tábor) votes: 7
Zaslal: Sun Apr 06, 2008 8:54 pm Předmět:
Volodimir napsal:
MihulikCZ napsal:
Vdaka MIhulik,Maxko uz je cez 200,cakaju ma este dva treningy a potom skusam nova maxka,ale vidim to teraz so sebou biedne.Dufam,ze aspon vyrovnam povodne(210kg).
Zaslal: Sun Apr 06, 2008 8:57 pm Předmět:
MihulikCZ napsal:
Volodimir napsal:
MihulikCZ napsal:
Vdaka MIhulik,Maxko uz je cez 200,cakaju ma este dva treningy a potom skusam nova maxka,ale vidim to teraz so sebou biedne.Dufam,ze aspon vyrovnam povodne(210kg).
210?Tak to mi nějak uniklo ...no tak to opožděně gratuluji ,a doufám,že příští rok se přichystáš na nějakou soutěž v PWL
Zaslal: Mon Apr 07, 2008 5:24 pm Předmět:
4.Cyklus
7.4.2008 Trening 1
1.Drep
5x50
4x70
3x85
3x3x105
2.Tlak
5x40
4x60
3x80
3x90
2x2x110
3.Tah
3x50
3x70
3x95
3x105
Dragon flag 2x5
Nieco na brucho 1x15
Este jeden trening do konca sutaznej fazy Ivana.Citim sa dost mizerne.Posl.dva treningy uz to islo velmi tazko.Dnes to bolo o nieco malo lepsie.Napada ma taka divna uvaha:Moze byt,ze Ivan je stavany tak,aby som ku koncu sutaznej fazy ciastocne pretazil CNS a tym poslednym cyklom,ktory je vlastne take tyzdnove aktivne recovery,zregeneroval CNS a pripravil ju tym na lepsi vykon ako na zaciatku?Poprosil by som o radu,alebo aspon o reakciu na taku myslienku kazdeho,kto ma s niecim podobnym nejaku skusenost.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5Další
Strana 3 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory