| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
anonym

votes: 4
|
Zaslal: Sun Mar 23, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
| wortos: aby sme sa mi dvaja mohli bavit na temu draslik, popis mi, alebo este lepsie nakresli mi sodno-draselnu pumpu na bunkovej urovni, konkretne pripady kedy je koncentracia draslika v okoli bunky vyssia ako v bunke, a druhy pripad kedy je koncentracia sodika vyssia mimo bunky ako v bunke... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if hombre

|
Zaslal: Tue Mar 25, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
anonym: tak hele dobře přiznám se na ten draslík jsem asi naletěl bylo to napsané v MaF . Nyní pozoruji jak často chodím močit a jak moc se potím atd.. takže sorry . Snažím se marně najít nejaký zpusob jak a čím rozšířit cevy a dobře napumpovat. Zkoušel jsem ginko bilobu aby se mi zvyraznily žíly ale je to k ničemu poraď čím si mam zvýraznit žíly a co na to aby byly dobře tluste dík
jinak zajímave je že draslik se ve velkem množství objevuje i v proteinech a gainerech např. od Vitalmaxu Whey Pro Gainer 2 ma na 100g 1250mg draslíku!!! _________________ ....BodyBuilding is my live.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smith

|
Zaslal: Tue Mar 25, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
if hombre ty jses ale mongolik.koukam z tvych prispevku,ze o strave moc toho nevis.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if hombre

|
Zaslal: Tue Mar 25, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
zkouším pokus=omyl
PS:ty žíly to je jasné že dietou ale je zajímave že někteří lidé mají žily i při velkém % podkožního tuku . Že by to bylo sumplementaci kamaradovi vylezly po X-Pandu a ma 20% tuku _________________ ....BodyBuilding is my live.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonym

|
Zaslal: Thu Mar 27, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
| wortos: na roztiahnutie ciev mas alkohol, drostanolon, boldenon, doplnky zalozene na "NO" a mierne zvacsenie som pocitoval aj po rhodiole rosee |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if hombre

|
Zaslal: Fri Mar 28, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
S "NO" doplnky nemam dobré zkušenosti a rhodiole rosea jsem taky zkoušel a nic do tech AS bych ted rozhodně nešel ale děkuji za radu _________________ ....BodyBuilding is my live.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|