Takze,posiluju asi 3 mesice ale nemam v tom poradny system,svalovou hmotu sem uz nejakou nabral,myslim ze je to trochu videt,hlavne ruce,taky sem samozrejme zvysil zatez atd...
Je mi 16 let.Merim asi 178,vazim asi 67-8.Beru jedine proteiny,myslim ze nemam moc rychlej metabolizmus tak sem na radu kamose koupil 70% protein ktery obsahuje i hodne sacharidu.Taky beru vitaminy.
Odkdy posiluju jim mnohem vic.
Rano zacinam sacharidmy,treba nejaky banan,chleba se sunkou(na vic nemam cas...)
Dopoledne to je spatne,2 mensi sunkove bagety(nekdy banan)
Na obed co mama uvari,vacsinov kureci maso(najim se doplna)
Pak snim neco sladke,nebo na co mam chut...
Na vecer se snazim snist vic bilkovin ale taky nejake sacharidy
Taky beru ten protein...
Muj trening neni nejak specialne zostaveny,do posilky chodim 3x tydenne:
Podeli:
Prsa:tlaky s jednoruckami v leze(3x10),nevim jak se jmenuje takovy stroj na prsa(3x10)
Biceps:klasika bicepsove zdvihy s jednoruckou v sede(3x8),bicepsovy tah kladky(2x8)
Triceps:stahovani kladky(4x11) + stroj na principe kluky na bradlach
Bricho:Klasicke skracovacky atd...
Nohy:Leggpress (3x10)
Ramena:Dvihani ramen s jednoruckami(3x10)
Boky:Stahovani trianglu v sede(3x10)
Utery
Volno
Streda
To same co pondeli jenom necvicim biceps
Stvrtok
Volno
Patek
Volno
Sobota
To same co pondeli...
Nedela
Volno...
Vim ze muj trening neni idealni,doted sem cvicil takhle a chtel bych to nejak vylepsit...poradite?Diki
Založen: 21.12.2005 Příspěvky: 2213 Bydliště: Praha votes: 21
Zaslal: Thu Mar 27, 2008 4:55 pm Předmět:
PAIN! Už tě mám dost! Nechci ti to psát do pm, napišu rovnou sem. Ještě jednou tu někoho sprostě urazíš, nebo si tu na někoho otevřeš hubu, tak odtud poletíš. Rozuměl jsi mi? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=alpd7myiL50
PAIN! Už tě mám dost! Nechci ti to psát do pm, napišu rovnou sem. Ještě jednou tu někoho sprostě urazíš, nebo si tu na někoho otevřeš hubu, tak odtud poletíš. Rozuměl jsi mi?
nevidim zadne poradne cviky na ZADA, LYTKA, HAMSTRINGY, TRAPEZY. navic to mas vsechno z dost pochybnejch cviku. zarad veci jako shyby, benchpress, bradla, military press, francouzsky tlak, drep, deadlift, pendlay rows atp. s tim co mas nikam nedojdes. inspiruj se nejakym logem tady, nebo na mainpage je spousta peknejch planu.
Dlě mýho názoru je ta strava strašně bídná...
snídaně (žádný bílkoviny k těm sacharidum, přidej třeba protein když nestíháš)
svačina( děs a běs jenom bílá mouka a pár koleček šunky)
oběd by ještě ušel _________________ poriadny velkovykrm to neni jak posedenie v cukrarni pre diabetikov.
poriadny velkovykrm to je PEKLO.
poriadny velkovykrm BOLI!
poriadny velkovykrm je hlavny rozdiel medzi clovekom a zvieratom.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory