| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saty

votes: 7
|
Zaslal: Wed Jan 25, 2006 8:52 pm Předmět: |
|
|
henten co mas je jak nocny protein gut. _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jagger's not death

|
Zaslal: Wed Jan 25, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
No ale vono tady ty suplementy lezou docela do peněz . No, i když, asi to tak začnu praktikovat. A ten night protein se mi taky ňák nezdá, vobyčejnej protein, tak tam daj kasein apod. no.
Btw.: Jak sem psal na začátku, že to nemá žádnou chuť, tak to bylo tím, že sem tam na radu satyho odměřil lžící do 300ml vody asi tak 20g toho proteinu, včera už to mělo FAKT SUPER CHUŤ a můžu jen doporučit po týhle stránce. Stravovací problémy taky žádný. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zdenecek

|
Zaslal: Wed Jan 25, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Jagger's not death-Ono to leze to penez moc neleze spocitej si kolik das za zradlo abys dosahnul to co ti da kvalitni protein takze po prepoctu to vychazi stejne ze ??Takze to radsi koupim plechovku proteinu nez zrat kazdej den 5 tvarohu .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rattata

|
Zaslal: Thu Jan 26, 2006 6:28 pm Předmět: |
|
|
jasme
reklamny trik? a na to si ako prisiel? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kult23

|
Zaslal: Fri May 09, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ahojte, tak díky za tento topic - dnes mi došel Action W. protein 85 od aminostaru a tu odměrku jsem měl v tom balení ale někde na dně, takže první dávku jsem si musel pracně vážit a nevěděl jsem, jestli jsou to 2 lžíce nebo 3, prostě otrava... A pak jsem vzal lžičku a vylovil odměrku z pixle - takže ještě jednou díkyyyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PAIN3
  votes: 1
|
Zaslal: Sat May 10, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
jo hej to je hruza , nechapu proc to nedavaj nahoru tu odmerku , furt to lovit nekde taky sem po prvni vubec nevedel , narazil sem na odmerku az po mesicu kdy uz sem to mel skoro prazdny    _________________ age:18,190cm,94kg, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kult23

|
Zaslal: Sat May 10, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
| jj pain3, přesně tak... A jak to dávkuješ? V den kdy cvičíš? v den volna? Já jsem včera dal večer,abych věděl, jak to chutná. Pak jsem si to dal dnes ráno jako takovou předsnídani v 7.30 i s pár lžičkama glukopuru a kreatinem.. Plánuju to brát tak půl hodky pred cvičením a tu druhou várku bud ráno, a nebo spíš po cvičení... uvidím, co se mi osvědčí... tak zdarec zatím... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PAIN3
|
Zaslal: Sat May 10, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
no tak ja mam jinej protejn ne ten co ty , ale davkuju rano , odpoledne a vecer , podle toho kolik zeru,ale vetsinou to beru pravidelne aby to melo nakej efekt.sice kdyz to beru 3x denne tak mi to vydrzi kratsi dobu,ale od tohoto je , abych stim nabral :-P takze pravidelne... _________________ age:18,190cm,94kg, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
yazi

|
Zaslal: Sat May 10, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
| proc brat protein 3krat denne? neni lepsi se normalne najist? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PAIN3
|
Zaslal: Sat May 10, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
vsak ja nepsal ze normalne nejim _________________ age:18,190cm,94kg, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cha cha

Založen: 11.6.2006 Příspěvky: 586 Bydliště: Žďár nad Sázavou - Pardubice
  votes: 2
|
Zaslal: Sat May 10, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
A kolik kilo jsi už ze svého proteinu nabral ? _________________ ,,Zajdi si na nekterou diskodeku nebo neco podobnyho. Tam ti bude nakej kickbox na nic, az te kopne patnactiletej smrad do kouly" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PAIN3
|
Zaslal: Sat May 10, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
hafec tak 6 _________________ age:18,190cm,94kg, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if hombre

votes: 4
|
Zaslal: Sun May 11, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Jasme napsal: | | Jagger's not death napsal: | Tak odměrku sem včera našel, fakt tam byla . Tak teď ten protein beru jen na noc, přes den mám přísun žrádla zajištěn. Ale chci se zeptat (když sem v tý objemovce), jestli je dobrej nápad tady k tý večerní dávce se tak ve 2hodiny vzbudit, kopnout tam protein a zas spát. Sice to není night protein, ale já myslím, že to ničemu nevadí ne? |
nevadi night protein je jen reklamni trik.... hod tam normos protein a pohoda |
myslím že není dobrý napad se v noci budit protože tím nebude dost produktivní tvorba hormonu.Ale po 4-6hodinach tvrdého spánku by to možná šlo  _________________ ....BodyBuilding is my live.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|