je to v hájí od pondělí mě klátí bolest v krku a dnes to přešlo v extrém ... na trenal není absolutně síla, takže začnu asi s dietkou, protože mě to tak bolí, že mohu pít tak akorát protejnovej koktejl a teplej čaj ^^ ... tzn. snížím sachry tak na max 150g za den bílkoviny budu držet tak 1g/kg a tuky se nebudu snažit jís umyslně vůbec, ale někde prostě jsou ... a až z toho vylezu, tak zkusim vlny nebo CKD ...
edit:budu to léčit tantum verde + ibalginem ( není v něm pseudoefedrin ? ) _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Po delší odmlce, kdy jsem nejel podle žádného plánu, stejně tak jako jsem flákal stravu se chci zase pokusit vrátit se na pořádnou dietku a tréning.
Takže tady to máme ...
TBT by ChadWaterbury
6 týdnů
1.Týden
1. Bench press UP
2. Přítahy v předklonu
3. BP na úzko
4. Přítahy s T tyčí
5. JČ tlaky na ramena
6. Bicepsový zdvihy s EZ
7. Kliky mezi lavičkama
Pondělí 3x5
s:25g
U každého cviku, předchází pracovní sere, 2 zahřívací serie o 10-15 opakováních, pro zahřátí a rozcvičení svalů.
1. Bench press UP 3x5-80kg (akorát)
2. Přítahy v předklonu 3x5-75kg (přidat)
3. BP na úzko 3x5-70kg (akorát)
4. Přítahy s T tyčí 3x5-85kg (paráda)
5. JČ tlaky na ramena 3x5-17,5kg (akorát)
6. Bicepsový zdvihy s EZ 3x5-50kg (paráda)
7. Kliky mezi lavičkama 3x5-težkodefinovatelná zátež (zajímavý )
Úterý - volno
s:125g
Day After: bez svalovky _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Naposledy upravil kosmenator dne Sat May 10, 2008 5:14 pm, celkově upraveno 1 krát.
Trochu nechápu jak do tohohle trenálu můžeš jít s dietou _________________ „Jsme zvyklí mluvit o hranicích pouze jako o místech, ale ty opravdové hranice jsou ve skutečnosti uvnitř nás samých.“
přesně tak koto ... kosmen totiž věří ve svojí nadlidskou regenarci. z vody a vzduchu, takže má pocit, že to v klidu zmákne ... _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Středa 3x8
s:225g
U každého cviku, předchází pracovní sere, 2 zahřívací serie o 10-15 opakováních, pro zahřátí a rozcvičení svalů.
1. Dřep 3x8-85kg (akorát)
2. Přítahy v předklonu 3x8-75kg (dost)
3. Přítahy s T tyčí 3x8-60kg (paráda)
4. Tlaky s JČ hlavou up 3x8- 22,5kg
5. BP na úzko 3x8-60kg (akorát)
6. Bicepsový zdvihy s EZ 3x8-45kg (dost)
7. Výpony na divnym niga stroji 3x5-160kg
Ráno: dlooooouhá cesta do bazénu + plavání 35minut ve vysokém tempu, slečna která se mnou byla mě totiž chtěla zničit -.-
A odpoledne při treningu mě to optimistické myšlení, že TBT v poho zmáknu přešlo . Zejtra 325s a asi uplné volno, možná nějaká procházka, ale nic namáhavého -.- _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Čtvrtek - Aerobka
s:325
Hodina a půl floorballu ... Takovýhle aerobky jsou fajn. Ale jsem zvědavej zejtra na ty dřepy -.-, protože mě už docela pobolívaj nohy. A břišáky ty cejtim v jednom kuse. Ale uvidíme _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Pátek 9.5. 2x15 s:50g
1. BP hlavou dolu 2x15-70kg (dost)
2. Přítahy v předklonu s Tčkem 2x15-40kg (akorát)
3. BP na úzko v sedě 2x15-45kg (paráda)
4. Stahování kladky s úzkým držákem 2x15-50kg
5. Dřepy 2x15-60kg (akorát)
6. Kladivové bicepsový zdvihy 2x15-12,5kg (dost)
7. Tlaky před hlavu v MP 2x15-40kg
8. Upažování 2x15-5kg
Aerobka: Steper 10 minut (140-180 bpm)
Kolo 5 minut
Byl jsem tam asi hodinu a půl, cejtim se fajn.Snad jsem těch svalů moc nespálil. A co se týče 2x 15. Je to paráda, větší makačka než se zdá ... _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Sobota 10.5. OFF s:200
Takže dneska jsem se jenom válel na sluníčku a ještě se mi povedlo se sacharidy uletět na 200g místo 125 :X _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
A1.Přítahy v předklonu 3x8-75kg
A2. Bench-press hlavou UP 3x8 75kg
B1.Přítahy s T tyčí 3x8-60kg
B2. CG bench 3x8 - 60kg
C1.Zdvihy s Eztou 3x8-45kg
C2.Stlačování kladky 3x8-něco kg
Uplně naprd, tricák mě bolel od pondělí, takže jsem ho jel jen lehce a celkově jsem byl takovej vysoslej. _________________ Jsem jen další slečínka, která se rozhodla, že zajde do fitka ...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory