Mrtvola isla gut,akurat pri druhej varke mi odisli ruky,resp.mozole na nich ma uz pre bolest dalej nepustili.Odteraz budem so sebou pre istotu vzdy nosit trhacky,dnes by mi bodli.
Pri bencoch som trochu vylepsoval techniku nadychom do brucha.Konecne som pochopil ako sa nadychnut do brucha a nie do hrudnika.
Vynikajuco to spevnuje spodny chrbat pri mostovani,hoci od poriadneho mostu mam asi este na mile daleko,a ciastocne ubera cm z drahy cinky.lNajblizsi trening sa pokusim porobit si nejake videa,nech vidim ako to vlastne so mnou vyzera.
Založen: 11.6.2006 Příspěvky: 586 Bydliště: Žďár nad Sázavou - Pardubice votes: 2
Zaslal: Thu May 08, 2008 8:00 am Předmět:
Pokládáš činku při benchi maximálně těsně pod prsa, ne ?
Myslím, že z hlediska dráhy je při tomhle stylu benchování výhodnější nadechnout do hrudníku...
Belly breathing u mě znamená, že se mi sice nafoukne břicho, ale teda podstatně níž, než kam jsem vůbech schopnej položit činku.. na to už by to myslím chtělo hodně slušnej set up, aby mi to zkrátilo dráhu. _________________ ,,Zajdi si na nekterou diskodeku nebo neco podobnyho. Tam ti bude nakej kickbox na nic, az te kopne patnactiletej smrad do kouly"
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 532 Bydliště: Slovakia PO votes: 5
Zaslal: Thu May 08, 2008 9:05 am Předmět:
cha cha napsal:
Pokládáš činku při benchi maximálně těsně pod prsa, ne ?
Myslím, že z hlediska dráhy je při tomhle stylu benchování výhodnější nadechnout do hrudníku...
Belly breathing u mě znamená, že se mi sice nafoukne břicho, ale teda podstatně níž, než kam jsem vůbech schopnej položit činku.. na to už by to myslím chtělo hodně slušnej set up, aby mi to zkrátilo dráhu.
Hej,cinka ide pod prsia.Pri tomto style je vyhodnejsie nadychnut sa do hrudnika,suhlas s tebou.To uz mam aj odskusane.Ja som skusal ju pokladat co najnizsie na brucho,ale s nadychom do hrudnika dost trpel spodny chrbat.Vrsok bol spevneny,ale v pase som bol labilny.Teraz,ked som sa akotak nadychol do brucha,tak som mohol cinku polozit trochu nizsie ako pod prsia a bez bolesti v spodnom chrbte.
A na to skratenie drahy este bude fakt nutne poriadne popracovat na setupe.Urobim video a potom sa bude lepsie hodnotit,co treba zlepsit a co robim zle.Teraz sa nevidim a mozno robim nejake chyby,ktore si ani neuvedomujem. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=Htli7MvJyTQ&feature=related
K dychaniu pri benchi, nadychnut sa mas samozrejme tak, ze expandujes cely trup (nielen brucho, alebo hrudnik) ...
most mas super (hlavne ked uvazim tu pidi nizku lavicku), vyzera aj celkom stabilne ... to dychanie to chce este trochu zlepsit a hlavne legdrive ...
spravny legdrive spoznas asi takto: ked sa on pokusis bez toho aby si sa drzal cinky, tak ti to bude tlacit telo dozadu (smerom za cinku), ak sa pevne chytis cinky, tak ti to bude dvihat most ... legdriveom jednak zlepsis stabilitu a druha zasa o kusok skratis drahu cinky ...
(ale to su uz take viac menej vychytavky, vcelku je ten bench velmi slusne technicky)
teraz k drepom, tam uz to neni take vesele, jednak sa mi zda, ze sa hodne predklanas (na tom samotnom este nic zle nieje), ale pri poslednych opakovaniach ti trochu povoluje spodny chrbat (ja som si ho takto raz urval a trvalo mi dost dlho nez sa dal doporiadku) na to pozor.
Mne osobne od tohoto celkom ucinne odpomohli tazke mohamedy a klasicke chrbtove extenzie so zavazim (ja som si nakladal tak 40-50kg extra) a sustredit sa na poriadny nadych ...
Dalsia vec, co sa mi nie az tak lubi je hlbka (zdaju sa mi na "trojbojara" plytke tie drepy), ale to moze byt sposobene uhlom zaberu ...
Inak vela stastia, do dalsieho cvicenia a snad ti tieto rady nejak pomozu ... _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory