Zaslal: Sun May 11, 2008 1:07 pm Předmět: Nejlepsi proteiny 4U
Zdravim vás. Zalozil jsem topic, tykajici se proteinu. Tedy moje otazka zni, jake proteiny jsou pro vas nejlepsi. Jake preferujete? A nejake skromne oduvodneni vasi volby. Myslim si, ze to prinese uzitek větsine lidi tady na foru. A jeste takova otazka mimo misu, cim vy nejlepe rysujete NOHY? nejake tipy od vas zkusenych rýsovacu a zavodniku? zajimal by me nazor Herzy, Satyho, Ic, Cha Cha, atd.. urcite to bude zajimavy
Dekuju _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
Založen: 11.6.2006 Příspěvky: 606 Bydliště: Žďár nad Sázavou - Pardubice votes: 2
Zaslal: Sun May 11, 2008 1:55 pm Předmět:
Protein beru od Smartlabs, protože dobře chutná, nemám z něho trávící problémy, mám důvěru ve výrobce a je za slušnou cenu.
Nohy bych rýsoval dietou, ostatně jako jakoukoli jinou partii.
Na tréninkový fígle mě moc neužije.. já bych chodil v dietě do posilovny udržovat svaly (vyšší intenzita, malej objem - abych nebyl po tréninku hladovej) a to je celý.
Když vidím přípravu jednoho letošního juniorského kulturisty ve stylu:
4 cviky na partii, intenzita 30% z maxima a patnáct opakování s půl minutovými pauzami, tak mi zůstává rozum stát...
A zdá se, že mu to šlape náramně... z toho si odvozuju, že asi nejsem moc způsobilej někomu radit s tréninkem do diety. _________________ ,,Zajdi si na nekterou diskodeku nebo neco podobnyho. Tam ti bude nakej kickbox na nic, az te kopne patnactiletej smrad do kouly"
Protein beru od Smartlabs, protože dobře chutná, nemám z něho trávící problémy, mám důvěru ve výrobce a je za slušnou cenu.
Dietou ano, ale za tyden mam zavody a me napadlo, jestli nepouzivate nejaky specialni cvik.. jinak predkopavani a lehke drepy s vysokym poctem opakovani beru jako samozrejmost. Cha cha diky za tip na proteiny _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
Dietou ano, ale za tyden mam zavody a me napadlo, jestli nepouzivate nejaky specialni cvik.. jinak predkopavani a lehke drepy s vysokym poctem opakovani beru jako samozrejmost. Cha cha diky za tip na proteiny
dieta(sach. vlny)+aerobka+běh _________________ ....BodyBuilding is my live....
vydělavejte peníze zde:
http://wortosikuv.blue4net.cz
Dietou ano, ale za tyden mam zavody a me napadlo, jestli nepouzivate nejaky specialni cvik.. jinak predkopavani a lehke drepy s vysokym poctem opakovani beru jako samozrejmost. Cha cha diky za tip na proteiny
dieta(sach. vlny)+aerobka+běh
diky... delam vse co zde pises krome běhu, ale to vynahrazuji svemu telu elipticalem mimo vsechny aerobky.. jinak co uzivas ty za proteiny Hombre? _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
ted zrovna od EAS a jsem spokojený , jinak aminostar _________________ ....BodyBuilding is my live....
vydělavejte peníze zde:
http://wortosikuv.blue4net.cz
Založen: 21.12.2005 Příspěvky: 2517 Bydliště: Praha votes: 24
Zaslal: Sun May 11, 2008 4:03 pm Předmět:
poměr cena : dobrá chuť : průměrná kvalita + spolehlivost EAA spektra = Promil Whey 65 > má v sobě hodně balastu, takže lidi co mají problémy s laktózou nekupovat. Mám nejraději..., neplatím moc a splní užitek.
Vysoká kvalita : průměrná cena : chuť spíše průměrná = Clutch Whey od Axis (jeho největší předností z 50% hydrolizat) >
Vysoká kvalita : vysoká cena : nic moc chut = Optimum Nutrition - Optimum 100% Whey Gold (jeho největší předností z 50% hydrolizat) > Chut spíše průměrná.
Vynikající chuť : průměrná cena : průměrná kvalita = Whey Prostar Protein od Ultimate Nutrition > Tenhle protein mi opravdu chutná
Vysoká cena : Vynikající kvalita : Nejlepší chut co jsem kdy pil = CFM Whey Protein 100 (formula) od Multipoweru.
ten kdo nekouká na peníze Pro-Score 100 od Champion Nutrition
Podle mě na proteinu nezáleží. Chce to jeden 100% syrovátkový k před a po tréninkovém nápoji a jeden vícesložkový na noc.
poměr cena : dobrá chuť : průměrná kvalita + spolehlivost EAA spektra = Promil Whey 65 > má v sobě hodně balastu, takže lidi co mají problémy s laktózou nekupovat. Mám nejraději..., neplatím moc a splní užitek.
Vysoká kvalita : průměrná cena : chuť spíše průměrná = Clutch Whey od Axis (jeho největší předností z 50% hydrolizat) >
Vysoká kvalita : vysoká cena : nic moc chut = Optimum Nutrition - Optimum 100% Whey Gold (jeho největší předností z 50% hydrolizat) > Chut spíše průměrná.
Vynikající chuť : průměrná cena : průměrná kvalita = Whey Prostar Protein od Ultimate Nutrition > Tenhle protein mi opravdu chutná
Vysoká cena : Vynikající kvalita : Nejlepší chut co jsem kdy pil = CFM Whey Protein 100 (formula) od Multipoweru.
ten kdo nekouká na peníze Pro-Score 100 od Champion Nutrition
Podle mě na proteinu nezáleží. Chce to jeden 100% syrovátkový k před a po tréninkovém nápoji a jeden vícesložkový na noc.
Do diety vůbec nepoužívám a ani jeden z výše zmíněných není vhodný.
Herzo dekuju, napsal si to svym standartem, tj. dlouze, kvalitne. Diky moc _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
To Herza: Když jsme u toho,jakej bys používal do diety?Nejspíš asi nějakej izolát co a aby měl co nejmíň laktózky?...Jinak,já jsem používal Protein stack od championa a Elite whey od Dymatize a obojí super,hlavně po chuťové stránce... Jinak teď jedu na Herzovo doporučení COMPLETE WHEY PROTEIN od cytosportu a jsem moc spokojen...
Zaslal: Sun May 11, 2008 5:39 pm Předmět:
Jóó Complete Whey je opravodová kvalita téměř srovnatelná s Pro-Score 100, ale taky zrovna nic lévného. Do diety samozřejmě izolat, nebo hydrolizat bez laktózy a tuku. Hodně lidí chválej Nectar, nemá vůbec žádný tuk a ani laktózu, ale já ho měl v objemu a je to mrdka nepitelná a má hodně katastrofální rozpustnost a stravitelnost a chut má fakt k zeblití. NEBRAT! Když už, tak ISO 100, ale Dymatizu se nedá věřit v nutričníčních hodnotách a ani ve spektru! Takže NEBRAT! Elite Whey v žádném případě, má na dávku 1,5g sacharidů a určitě to bude všechno laktóza, tenhle protein v dietě je hodně velká kravina.
A co bych vlastně doporučil já? Amina 2200 od Mega-Pro International, jsem nadmíru spokojenej.Bohužel testy deklarace jsem neviděl. Takže o kvalitě moc nevím, ale dietu mi to neboří, takže kvalitní budou.
Osobně jedu dietu jen na aminách. Zamlouvaj se mi ještě Amina 3600 od SCI-TECU, tahle firma dělá jen kvalitní veci a vždy jsem byl hodně spokojenej.
to ti fakt 1.5g cukru v davce proteinu nabori dietu?
dejme tomu, ze mam prijmout 200g sacharidu - 180 prijmu z rejze, 17 ze zeleniny a 3g z proteinaku - muze to mit negativni vliv na dietu? ja bych rekl, ze prakticky zadnej, ne?
A co liquidní aminokyseliny?
Jin,koukal jsem na ty Mega-pro 2200 a vypadaji moc pěkně,ještě jsem koukal, že dělaji 4000,ale nenašel jsem složení jednotlivých tablet.
Jinak,kdyby někdo věděl o nějakym fakt kvalitnim proteinu do dietky,bez laktozy a tuku,tak šup sem s nim.Pro score je super no,ale cena fakt mazec, Complete Whey mi nepřijde zase tak drahej a je mňam .
Zaslal: Sun May 11, 2008 6:22 pm Předmět:
yazi napsal:
to ti fakt 1.5g cukru v davce proteinu nabori dietu?
dejme tomu, ze mam prijmout 200g sacharidu - 180 prijmu z rejze, 17 ze zeleniny a 3g z proteinaku - muze to mit negativni vliv na dietu? ja bych rekl, ze prakticky zadnej, ne?
já bych řekl. že je to individualní, nikomu klidně může. Laktózu nesmíš jíst v dietě vůbec, ani gram a to bez diskuzí. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=alpd7myiL50
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory