Internetový obchod s fitness výživou - shop.kulturistika.com Creatin Proteiny Sacharidy Aminokyseliny Spalovače Iontové nápoje Energizéry Opasky Rukavice Výprodej fitness výživy
Diskuzní fórum
Rubriky
 Reklama

Návštěvnost

Nejlepsi proteiny 4U

Obsah fóra Kulturistika & fitness | diskuzní fórum
-> Výživa a suplementace
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karakan

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 1:07 pm    
Předmět: Nejlepsi proteiny 4U
Citovat

Zdravim vás. Zalozil jsem topic, tykajici se proteinu. Tedy moje otazka zni, jake proteiny jsou pro vas nejlepsi. Jake preferujete? A nejake skromne oduvodneni vasi volby. Myslim si, ze to prinese uzitek větsine lidi tady na foru. A jeste takova otazka mimo misu, cim vy nejlepe rysujete NOHY? nejake tipy od vas zkusenych rýsovacu a zavodniku? zajimal by me nazor Herzy, Satyho, Ic, Cha Cha, atd.. urcite to bude zajimavy

Dekuju

cha cha

votes: 2

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 1:55 pm    
Předmět:
Citovat

Protein beru od Smartlabs, protože dobře chutná, nemám z něho trávící problémy, mám důvěru ve výrobce a je za slušnou cenu.

Nohy bych rýsoval dietou, ostatně jako jakoukoli jinou partii. Smile
Na tréninkový fígle mě moc neužije.. já bych chodil v dietě do posilovny udržovat svaly (vyšší intenzita, malej objem - abych nebyl po tréninku hladovej) a to je celý.

Když vidím přípravu jednoho letošního juniorského kulturisty ve stylu:
4 cviky na partii, intenzita 30% z maxima a patnáct opakování s půl minutovými pauzami, tak mi zůstává rozum stát...
A zdá se, že mu to šlape náramně... z toho si odvozuju, že asi nejsem moc způsobilej někomu radit s tréninkem do diety.

karakan

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 2:01 pm    
Předmět:
Citovat

cha cha napsal:
Protein beru od Smartlabs, protože dobře chutná, nemám z něho trávící problémy, mám důvěru ve výrobce a je za slušnou cenu.

Dietou ano, ale za tyden mam zavody a me napadlo, jestli nepouzivate nejaky specialni cvik.. jinak predkopavani a lehke drepy s vysokym poctem opakovani beru jako samozrejmost. Cha cha diky za tip na proteiny Smile

if hombre

votes: 5

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 2:12 pm    
Předmět:
Citovat

karakan napsal:
cha cha napsal:

Dietou ano, ale za tyden mam zavody a me napadlo, jestli nepouzivate nejaky specialni cvik.. jinak predkopavani a lehke drepy s vysokym poctem opakovani beru jako samozrejmost. Cha cha diky za tip na proteiny Smile

dieta(sach. vlny)+aerobka+běh Wink

něco na mobil?sosejte zde: www.javaforum.fairtopic.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karakan

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 2:58 pm    
Předmět:
Citovat

if hombre napsal:
karakan napsal:
cha cha napsal:

dieta(sach. vlny)+aerobka+běh Wink

diky... delam vse co zde pises krome běhu, ale to vynahrazuji svemu telu elipticalem mimo vsechny aerobky.. jinak co uzivas ty za proteiny Hombre?

if hombre

votes: 5

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 3:21 pm    
Předmět:
Citovat

ted zrovna od EAS a jsem spokojený , jinak aminostar

něco na mobil?sosejte zde: www.javaforum.fairtopic.com
herza

votes: 24

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 4:03 pm    
Předmět:
Citovat

poměr cena : dobrá chuť : průměrná kvalita + spolehlivost EAA spektra = Promil Whey 65 > má v sobě hodně balastu, takže lidi co mají problémy s laktózou nekupovat. Mám nejraději..., neplatím moc a splní užitek.

Vysoká kvalita : průměrná cena : chuť spíše průměrná = Clutch Whey od Axis (jeho největší předností z 50% hydrolizat) >

Vysoká kvalita : vysoká cena : nic moc chut = Optimum Nutrition - Optimum 100% Whey Gold (jeho největší předností z 50% hydrolizat) > Chut spíše průměrná.

Vynikající chuť : průměrná cena : průměrná kvalita = Whey Prostar Protein od Ultimate Nutrition > Tenhle protein mi opravdu chutná

Vysoká cena : Vynikající kvalita : Nejlepší chut co jsem kdy pil = CFM Whey Protein 100 (formula) od Multipoweru.

ten kdo nekouká na peníze Pro-Score 100 od Champion Nutrition

Podle mě na proteinu nezáleží. Chce to jeden 100% syrovátkový k před a po tréninkovém nápoji a jeden vícesložkový na noc.

Do diety vůbec nepoužívám a ani jeden z výše zmíněných není vhodný.

karakan

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 4:11 pm    
Předmět:
Citovat

herza napsal:
poměr cena : dobrá chuť : průměrná kvalita + spolehlivost EAA spektra = Promil Whey 65 > má v sobě hodně balastu, takže lidi co mají problémy s laktózou nekupovat. Mám nejraději..., neplatím moc a splní užitek.

Vysoká kvalita : průměrná cena : chuť spíše průměrná = Clutch Whey od Axis (jeho největší předností z 50% hydrolizat) >

Vysoká kvalita : vysoká cena : nic moc chut = Optimum Nutrition - Optimum 100% Whey Gold (jeho největší předností z 50% hydrolizat) > Chut spíše průměrná.

Vynikající chuť : průměrná cena : průměrná kvalita = Whey Prostar Protein od Ultimate Nutrition > Tenhle protein mi opravdu chutná

Vysoká cena : Vynikající kvalita : Nejlepší chut co jsem kdy pil = CFM Whey Protein 100 (formula) od Multipoweru.

ten kdo nekouká na peníze Pro-Score 100 od Champion Nutrition

Podle mě na proteinu nezáleží. Chce to jeden 100% syrovátkový k před a po tréninkovém nápoji a jeden vícesložkový na noc.

Do diety vůbec nepoužívám a ani jeden z výše zmíněných není vhodný.

Herzo dekuju, napsal si to svym standartem, tj. dlouze, kvalitne. Diky moc

slavika

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 4:43 pm    
Předmět:
Citovat

To Herza: Když jsme u toho,jakej bys používal do diety?Nejspíš asi nějakej izolát co a aby měl co nejmíň laktózky?...Jinak,já jsem používal Protein stack od championa a Elite whey od Dymatize a obojí super,hlavně po chuťové stránce... Jinak teď jedu na Herzovo doporučení COMPLETE WHEY PROTEIN od cytosportu a jsem moc spokojen...
herza

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 5:39 pm    
Předmět:
Citovat

Jóó Complete Whey je opravodová kvalita téměř srovnatelná s Pro-Score 100, ale taky zrovna nic lévného. Do diety samozřejmě izolat, nebo hydrolizat bez laktózy a tuku. Hodně lidí chválej Nectar, nemá vůbec žádný tuk a ani laktózu, ale já ho měl v objemu a je to mrdka nepitelná a má hodně katastrofální rozpustnost a stravitelnost a chut má fakt k zeblití. NEBRAT! Když už, tak ISO 100, ale Dymatizu se nedá věřit v nutričníčních hodnotách a ani ve spektru! Takže NEBRAT! Elite Whey v žádném případě, má na dávku 1,5g sacharidů a určitě to bude všechno laktóza, tenhle protein v dietě je hodně velká kravina.

A co bych vlastně doporučil já? Amina 2200 od Mega-Pro International, jsem nadmíru spokojenej.Bohužel testy deklarace jsem neviděl. Takže o kvalitě moc nevím, ale dietu mi to neboří, takže kvalitní budou.

Osobně jedu dietu jen na aminách. Zamlouvaj se mi ještě Amina 3600 od SCI-TECU, tahle firma dělá jen kvalitní veci a vždy jsem byl hodně spokojenej.

a jestli špičku ledovce pro toho kdo prachy neřeší, tak Twinlab Amino Fuel 2000 (tablety)
http://www.bodybuilding.com/store/tl/amino2000.html

yazi

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 6:14 pm    
Předmět:
Citovat

to ti fakt 1.5g cukru v davce proteinu nabori dietu?

dejme tomu, ze mam prijmout 200g sacharidu - 180 prijmu z rejze, 17 ze zeleniny a 3g z proteinaku - muze to mit negativni vliv na dietu? ja bych rekl, ze prakticky zadnej, ne?
slavika

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 6:15 pm    
Předmět:
Citovat

A co liquidní aminokyseliny?
Jin,koukal jsem na ty Mega-pro 2200 a vypadaji moc pěkně,ještě jsem koukal, že dělaji 4000,ale nenašel jsem složení jednotlivých tablet.
Jinak,kdyby někdo věděl o nějakym fakt kvalitnim proteinu do dietky,bez laktozy a tuku,tak šup sem s nim.Pro score je super no,ale cena fakt mazec, Complete Whey mi nepřijde zase tak drahej a je mňam Razz .
herza

PříspěvekZaslal: Sun May 11, 2008 6:22 pm    
Předmět:
Citovat

yazi napsal:
to ti fakt 1.5g cukru v davce proteinu nabori dietu?

dejme tomu, ze mam prijmout 200g sacharidu - 180 prijmu z rejze, 17 ze zeleniny a 3g z proteinaku - muze to mit negativni vliv na dietu? ja bych rekl, ze prakticky zadnej, ne?

já bych řekl. že je to individualní, nikomu klidně může. Laktózu nesmíš jíst v dietě vůbec, ani gram a to bez diskuzí.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Obsah fóra Kulturistika & fitness | diskuzní fórum
-> Výživa a suplementace
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přejdi na: