a ked si dam pred treningom cca 60min 30g malty, neoplyvni to spalovanie tuku pocas treningu?? lebo viem, ze sacharidy tesne pred trenigom - hlavne rychle- zabrania pouzivaniu tuku pri treningu??
ale zabraní spalovaní hmoty _________________ ....BodyBuilding is my live....
vydělavejte peníze zde:
http://wortosikuv.blue4net.cz
Založen: 21.12.2005 Příspěvky: 2517 Bydliště: Praha votes: 24
Zaslal: Sun May 11, 2008 5:42 pm Předmět:
wkxxx napsal:
a ked si dam pred treningom cca 60min 30g malty, neoplyvni to spalovanie tuku pocas treningu?? lebo viem, ze sacharidy tesne pred trenigom - hlavne rychle- zabrania pouzivaniu tuku pri treningu??
Zaslal: Sun May 11, 2008 7:51 pm Předmět:
no, ono jde o to jaký má to jídlo inzulínový index. Pokud nízký odezva bude slabší. Ale jako poslední alternativu možné to je, ale jestli optimální to ti nepovim. V každém případě rozhodně ho nebrat na lačno, o víc jak o polovinu účinné dávky se připravíš. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=alpd7myiL50
Máš štěstí, dneska mám chuť polemizovat, jindy bych tě hned poslal do prdele.
Ano Hombre, přečetl sis další reklamní profil a jsi z toho celej hotovej a moudrej, jenomže ted máš pravdu. Opravdu je prokázaný a už dokonce desítky let jasný, že polovina přijaté účinné dávky degraduje na kreatinin. Tomuto stavu lze předejít samozřejmě tím, že se kreatin dostane do krve co nejrychleji. Základ mechanismu (jak sám víš) nalezneme opět v inzulínu, pokud dostaneme do sebe cukr s vysokým II, zvedneme hladinu inzulínu a ten nám kreatin začne cpát do krve. Jak sám víš, glukóza a maltodextrín mají II téměř srovnatelný, rozdíl je v tom, že malta ti dá energie víc a v delším intervalu. Takže se lépe využije k tréninku, během něm a dokonce se lépe využije k obnovení glykogenu po něm. Z malty se uloží méně balastu, pokud s ní zacházíš opatrně. S glukózou se opatrně zachází hodně blbě a to hlavně v případě vás začátečníků.
Ja si tu dovolim drobne oponovat, kreatinin sa s kreatinu stava hlavne v zaludku a crevach ... tu ti je inzulin nanic, ten pomoze AZ ked je kreatin v krvy a ma sa z nej dostat do svalov ...
predist rozpadu kreatinu v zaludku a crevach sa firmy snazia vseliako, ci uz pridanim jedlej sody (kre-alkalyn) alebo esteru (CEE) ... vsetko je to bez vedecky preukazaneho efektu zatial ... _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zaslal: Mon May 12, 2008 1:20 pm Předmět:
Konečně někdo kdo o tom ví víc než já. Pojďme teda diskutovat, s tebou se mluvit dá.
Saty máš pravdu inzulín kreatinu pomůže až když už je v krvy, cpe ho pak dál to je jasné, je to motor všeho. Nicméně maltodextrín, nebo glukóza zvedá rychle inzulín a tím, že mu okamžitě zvedne hladinu, tím zvýší jeho zpracování a tím se i kreatin rychleji využívá, tímpádem nelení v žalůdku a jde rychleji do krve.
Pravý opak je, že pokud se příjme kreatin na lačno, nebo s jídlem, který má nízké II, tak bohužel kreatin bude dlouho čekat na inzulínovou odezvu, na zpracování v krvi a tím dostane čas na degradaci na kreatinin.
Ten cukr je tam opravdu důležitý a ne jen kvůli lepšímu vstřebatelnosti kreatinu a tímpádem i jeho z efektivnění, ale taky kvůli zdraví. Když si to vezmeš, že do sebe prskneš 5g kreatinu a z toho ti polovina degraduje na kreatinin, tak to tvoje ledviny rozhodně neocení.
Je ještě hodně důležité mít pořešený příjem elektrolytů. Hlavně mít dostatek vápníků, který ovlivnuje ATP cyklus, je potřeba mít pořešenou dostatečnou denní dávku vitamínu E (min 400IU/Den), který metabolizaci kreatinu významě ovlivňuje. Pokud se vynechají tyto faktory, je dost možné, že kreatin nikomu nezabere a pak se tu na internetu objeví údajných 30% lidi, který jsou na kreatin údajně rezistentní a nadávaj, že jim nešlape. Přitom je to tak jednoduché, on funguje 100% spolehlivě všem, ale ne všichni mají pořešený aspekty s ním spojené. (viď HOMBRE )
Jen pár drobností pro všechny! Degradaci kreatinu na kreatinin, celkem dost ovlinují medikamenty (př: ASPIRIN). Takže pro ty z vás co pálíte takto tuk doporučuji nedělat to, pro ledviny je to větší zátěž, než 150mg methandienonu pro játra.
O formě kre-alkalin dost silně pochybuju, měl jsem ho zkoušel jsem to podle návodu výrobce a vůbec jsem ho necítil. CEE jsem sice neměl, ale podle všech dostupných informací je to nejlépe pořešená modifikační forma, četl jsem článek z T-Nation a dost ho tam chválej. Esterifikace kreatinu řeší jeho postupné uvolňování a tímpádem i jeho efektivnější zabudování, bohužel si myslím, že inzulínový mechanismus to neobejde a platí pro něj stejná pravidla. Jinak tyto formy na snížení retence tekutin a hydratace buněk z kreatinu nemají žádná vliv a je to dokázaný.
Mě výborně šlape Creatin monohydrate 100% caps (500mg capsle), nebo kratin monohydrat od Carne Labs. Nic nevymýšlm, držím se klasiky a zbytečně neutrácim. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=alpd7myiL50
Neodvazim sa povedat (ani tak, ani onak) ci koncentracia kreatinu v krvy nejakym sposobom ovplyvnuje jeho prenos z traviacej sustavy do krvy ... Teda ci tym, ze inzulin rychlejsie vytesni kreatin z krvy do svalovych buniek, urychli aj prechod z traviacej sustavy do krvy ...
Tak ci onak inzulin zefektivni vstrebavanie kreatinu z krvy do svalov, takze v kazdom pripade ma zmysel uvazovat o inzulinovom vrchole pri suplementacii kreatinu ...
dalsia moznost je uzivat "iznulin mimikery" ako rALA, teda suplementy ktore robia v tele to iste co inzulin, akurat k tomu netreba sacharidy (teoreticky by sa to mohlo pouzit do diet a tak) ... ovsem cena rALA je znacna ...
co sa tyka vitaminov a mineralov, tak to je jasne (dokonca tak jasne, ze aj niektorym firmam to doslo a zacaly vyrabat kreatin loader, napr phophagen, trans-x a rozne cellmassy atd) ... _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
No,je pravda,že kratin mi sám o sobě moc nezabíral,netušil jsem, že k němu potřebuju příjem vitamínů a cukrů k lepšímu využití a když jsem si koupil Trans-x od scitecu,tak jsem nevěřil vlastnim očim,fakt super,akorát jsem toho už trochu přežranej,zaplať pánbuh,že už mám dietku
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory