nevim jestli se to tady uz nerozebiralo, nic sem nenasel, jestli jo, tak mi hodte link pls. k veci...Na pompezní reklamy sme uz asi vsichni zvyklí, ale tato působí megakomicky, navic kdyz se podivam na slozeni tohodle vyrobku, tak me zajima, za co chcou tolik penez???Nebo se treba pletu a haním tady dobrej vyrobek...kazdopadne drahej a asi ne 100%ně nutnej. _________________ Boty Adio 2500,- tričko DC 1300,- mikina horsefeathers 2500,-.....Ne, děkuji, umím ze sebe udělat pi*u i zadarmo.
ten má hodně inteligentní výraz
No ale co je na tom tak super ze za to chcou takovy keše??? _________________ Boty Adio 2500,- tričko DC 1300,- mikina horsefeathers 2500,-.....Ne, děkuji, umím ze sebe udělat pi*u i zadarmo.
Pan v bielom plasti: "ked budes jest anator narastu ti pekne svaly"
Cutler v duchu: "sral som dneska?"
uaaaaaaaaaa ...
k vyrobku samotnemu, obsahuje to leucin, creatin a nejake dalsie volne amina, dohromady tvoria zhruba 15% produktu, zbytok su sachre ...
ci sa to nekomu oplati kupovat si za te prachy, nech posudi sam ... _________________ If you seek hypertrophy (size gains) at the fastest possible rate, the more often you can train a muscle group the better.
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
za co chcou kese ? tobe nestaci ze na tom obrazku vidis cutlera ? vse je o reklame , platis za to ze tam je cutler vyfocenej hlavne. _________________ age:18,190cm,94kg,
saty mě přiměl k nápadu, vyhlasuju soutez o nejvtipnejsi popisek k fotce _________________ Boty Adio 2500,- tričko DC 1300,- mikina horsefeathers 2500,-.....Ne, děkuji, umím ze sebe udělat pi*u i zadarmo.
Pan v bielom plasti: "ked budes jest anator narastu ti pekne svaly"
Cutler v duchu: "sral som dneska?"
uaaaaaaaaaa ...
k vyrobku samotnemu, obsahuje to leucin, creatin a nejake dalsie volne amina, dohromady tvoria zhruba 15% produktu, zbytok su sachre ...
ci sa to nekomu oplati kupovat si za te prachy, nech posudi sam ...
tyyyy vole to je moooooc.Z tech 2 radku nahore jsem fakt nemohl
asi tak . To čtu na strankach anatoru..................Dokonce i takový bodybuilder, jakým je Jay Cutler, špičkový sportovec IFBB top pro a zároveň hvězda týmu MuscleTech™, má genetická omezení.
Anator-p70™ proniká přes genetická omezení !
Právě Anator-p70™ pomohl Jayovi k tomu, aby se stal jedním z nejlepších tím, že překonal jeho geneticky dané hranice.
Muz v bilem plasti:Pane Cutler kdyz budete toto papat bude te mit svaly jako jeste o 50% vetsi.Jak vidite tadz mate davkovani a nutricni hodnoty.
Culter v duchu: sakra co to je za klikyhaky?asi jsem mu mel rict ze neumim cist.A co je to vubec Kg?
Culer odpovida:jasneee jasneee
Založen: 14.7.2006 Příspěvky: 701 Bydliště: Z Kerkonoš votes: 5
Zaslal: Mon Jun 02, 2008 1:48 pm Předmět:
muž v bílém, Tady se podívej je to novinka na trhu podobné účinky jako u gutalaxu jen o dost dražší. Cutler na to, Aha to zas bude vošpricovanej záchod i s prkýnkem
jay_anator.jpg
Komentář:
Velikost:
25.42 kB
Zobrazeno:
13 krát
_________________ LOSTiron: ,,Potřeboval bych nějaký cviky s pružinama... cvičím s nima bicepsy, prakticky veškerou hmotu jsem vybudoval s nima,,
Cutler: sežeru dědka i s krabicou! _________________ Boty Adio 2500,- tričko DC 1300,- mikina horsefeathers 2500,-.....Ne, děkuji, umím ze sebe udělat pi*u i zadarmo.
muž v plašti: co myslíš měl jsem udělat tu krabici větší že??
cutler: ne spíš jsi měl do toho dat více cukru at ušetříme ti hnupi to stejně koupí tak i tak _________________ ....BodyBuilding is my live....
vydělavejte peníze zde:
http://wortosikuv.blue4net.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory