Internetový obchod s fitness výživou - shop.kulturistika.com Creatin Proteiny Sacharidy Aminokyseliny Spalovače Iontové nápoje Energizéry Opasky Rukavice Výprodej fitness výživy
Diskuzní fórum
Rubriky
 Reklama

Návštěvnost

Celulitýda (nebo jak se to píše)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Obsah fóra Kulturistika & fitness | diskuzní fórum
-> Zdraví aneb zdravotní problémy při cvičení
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pan tovarnik

votes: 5

PříspěvekZaslal: Sat Jun 16, 2007 6:54 pm    
Předmět:
Citovat

ty strie ma ted moje zena kdyz je v sedmim mesici tehotenstvi. Very Happy a je na to opravdu krem maji ho v lekarne ale je dost drahej.A ty strie vypada to jako male jizvicky jako asi po jednom stehu od doktora.celulityda vypada jakoby povrch pomerancove kury na pomeranci tak se prohlidni a okoukni co to vlastne mas.
Bart

PříspěvekZaslal: Sat Jun 16, 2007 7:48 pm    
Předmět:
Citovat

Jo to mám taky ale jen trochu jak končí deltovej sval a začíná bicák
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
killabuilder

Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1

PříspěvekZaslal: Sat Jun 16, 2007 8:40 pm    
Předmět:
Citovat

Tak jsem to cheknul na netu a k memu prekvapeni se cel. vyskytuje i u muzu.Predevsim pak na brise a krku.Zajimavy,ja myslel ,ze ji chlapi nemaj.
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: Sat Jun 16, 2007 8:41 pm    
Předmět:
Citovat

Bart napsal:
Jo to mám taky ale jen trochu jak končí deltovej sval a začíná bicák
jako co mas taky?
Bart

PříspěvekZaslal: Sat Jun 16, 2007 9:56 pm    
Předmět:
Citovat

ty strie přesně jak si to popisoval,takový malý jizvičky
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: Sun Jun 17, 2007 6:23 am    
Předmět:
Citovat

Bart napsal:
ty strie přesně jak si to popisoval,takový malý jizvičky
tak to je opravdu z rychleho narustu hmaty nebo tuku kuze ¨nestaci rust a trha se a delaji se jizvicky zkus si opravdu koupit ten krem mohlo by to pomoci ,akorat jako chlap jit do lekarny a kupovat krem na strie bych se stydel Embarassed je to obvykle zenska zalezitost ale myslim ze to nabizi i firma AVON tak zkus ze znamych jestli to nekdo neprodava.a myslim ze to maji i v drogerii zena to tam kupovala.
d0me

PříspěvekZaslal: Sun Jun 17, 2007 6:27 am    
Předmět:
Citovat

No tak ja mam strie taky. Ale urcite to nejsou "takovy maly jizvicky"! Jsou to poradne jizvy.

Mam k tomu asi docela predpoklady protoze jeste nez jsem cvicil tak se mi na zadech udelaly strie jako provazy.

Momentalne se to snazim vselijak mazat. Ale je to celkem k nicemu Rolling Eyes.......

Aspon je zabava, kdyz se me nekdo zepta co jsem delal. Tak odpoved je jasna...nejradsi mam tu historku, jak jsem spadl do klece se lvem Laughing
Langyson

PříspěvekZaslal: Sun Jun 17, 2007 7:53 am    
Předmět:
Citovat

No nejlepší je bejt tlustej a pak pomalu měnit tuk na svaly Laughing, já to tak dělám a je to v pohodě, strie žádný.

P.S. - Zkus Dermacol Enja antistrie, ale pomáhá jen na ty čerstvé jizvičky a jako prevence. Když už jsou pak takové bílé, tak už nic nepomůže. Snad jen Dermacol make-up Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bart

PříspěvekZaslal: Sun Jun 17, 2007 12:16 pm    
Předmět:
Citovat

to já se podívám do toho avonu sestra je ta avon lady tak uvidím
killabuilder

Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1Reputation: 8.1

PříspěvekZaslal: Sun Jun 17, 2007 12:22 pm    
Předmět:
Citovat

d0me napsal:
No tak ja mam strie taky. Ale urcite to nejsou "takovy maly jizvicky"! Jsou to poradne jizvy.

Mam k tomu asi docela predpoklady protoze jeste nez jsem cvicil tak se mi na zadech udelaly strie jako provazy.

Momentalne se to snazim vselijak mazat. Ale je to celkem k nicemu Rolling Eyes.......

Aspon je zabava, kdyz se me nekdo zepta co jsem delal. Tak odpoved je jasna...nejradsi mam tu historku, jak jsem spadl do klece se lvem Laughing

tak to ja budu rika,ze jsem spadl do klece s lvici,mam 10-ti cm strie v rozkroku. Smile
PAINKILLER

PříspěvekZaslal: Thu May 15, 2008 3:30 pm    
Předmět: strie
Citovat

strie su "normalne" ja mam na bicakoch nad stehnami a po stranach na chrbate.. koza sa nestiha prisposobovat rychlosti rastu svalu.. treba opalovat a skusit krem ale nepocul som ze by to niekomu pomohlo ( teoreticky je to o tom zvlacnit kozu cize bude prisposobiva a vlacna a flexibilna ale je to dlhodoby process asi. Hold tricka bez rukavov treba bud obmedzit alebo kaslat na to... osobny nazor: kaslat na to. pokial to je v normalne ze tam niesu krvne podliatiny tak je to v pohode. a nazor ze ti co z tucnoty sa dostali do svalovej formy to nemaju ... nieje pravda... tot moj pripad. ale asi u kazdeho individualne. Pocul som 2 nazory co ze "vraj" zaberaju. Vitaminy a to v plnych (zdravych) davkach pravidelne. a ece laserom sa to da vycekovat ale je to mrte drahe.. pred par rokmi to bolo cm2 cca 700SK. :) nic si z toho nerob...

185 kg, 110kg, endo,
slavika

PříspěvekZaslal: Thu May 15, 2008 3:57 pm    
Předmět:
Citovat

Hlásim se jako další do klubu, záda mam jak kdyby mě mladá každej den bičovala, na ramenou taky pěkný rýhy a už se mi začaly dělat i zezadu na křídlech,mam takovej pocit,že si asi koupim větší kůži,páš Lko je na mě fakt málo,kdybych sehnal shop s kůžema bez strií dám vědět Wink
Alda

Reputation: 7.1Reputation: 7.1Reputation: 7.1Reputation: 7.1Reputation: 7.1Reputation: 7.1Reputation: 7.1

PříspěvekZaslal: Thu May 15, 2008 6:59 pm    
Předmět:
Citovat

Hele lidi v klidu já mám strie na rukách taky a nic si z toho nedělám. Z lidí co chodí se mnou do posilky to má asi většina.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Obsah fóra Kulturistika & fitness | diskuzní fórum
-> Zdraví aneb zdravotní problémy při cvičení
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2
Přejdi na: