Záda:
Mrtvý tah (3x11) 50 kg
Přítahy v předklonu (3x12) 25 kg
Prsa:
Bench-press (3x20) 30 kg
Ramena:
Arnoldky (3x10) 7,5 kg
Biceps:
Zdvih s velkou činkou (4x8) 15 kg
Břicho:
Zkracovačky (2x20) 10 kg
Zdvih nohou vleže (3x16)
Délka přestávek: 55s
Dneska víceméně super, žádné komplikace, takže spokojenost. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
JJ, dočkáte se. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
13. 5. 2008 - Úterý
Rozklusání, strečink a cviky na záda s powerballem.
Rychlostně: 1800 m, 1223m, do kopce: 6x200m, rovinky: 2x300m, závěr: 5426m
Meziklusy: cca 3000m
Dneska nový typ tréninku, zatím nevím, plán asi ještě upřesním. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Prsa:
Bench-press (3x20) 30 kg
Rozpažky na rovné lavici (3x16) 5 kg
Záda:
Biceps:
Jednadvacítka (2x) 5 kg
Triceps:
Kick-back (4x6) 3 kg
Břicho:
Zkracovačky (2x20) 10 kg
Zdvih nohou vleže (3x17)
Délka přestávek: 55s.
Dneska to také klaplo, břicho se mi podařilo dobře protrénovat. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
15. 5. 2008 - Čtvrtek
Rychlostně: 1800 m, 1223m, do kopce: 6x200m, rovinky: 2x300m, závěr: 5426m
Meziklusy: cca 3000m
Dneska vícméně stejné jako v úterý. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Nohy:
Dřepy (3x20) 40 kg
Výpony vestoje (3x22) 40 kg
Ramena:
Předpažování (3x5) 7,5 kg
Cviky s pružinou (3x11)
Triceps:
Francouzské tlaky (3x8) 20 kg
Biceps:
Zdvih s vytáčením (3x11) 7,5 kg
Břicho:
Zkracovačky (3x15) 10 kg
Dneska velmi efektivní, rychlé a účinné. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
17. 5. 2008 - Sobota
Absolvování "tréninkového" závodu na 10 km: čas 0:43:55
(MXP: 182; AVP: 170)
Po závodu 4 km vyklusání při průměru cca 149 tepů/min.
Dneska trochu zklamání, i když nakonec to není tak špatný čas.
Měl jsem ambice na rovných 40 minut, bohužel no, ještě potrénuju a za čas uvidíme.
Úplně nakonec strečink nohou, super, že mě to nenapadlo dříve.
Zítra asi bude na lačno svižnější výklus. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Ranní běh na lačno; cca 40 minut i se strečinkem.
Celkem v pohodě, i když jsem těch 10 včerejších km ještě cítil.
MXP: 162, AVP: 139; 512 spálených kiloKalorií. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Břicho:
Zkracovačky (2x20) 10 kg
Zdvih nohou vleže (3x20)
Dneska jsem víceméně neměl problém, všechno klaplo a rozhodně jsem se cítil na víc, ale přidávat si začnu až nastane čas. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Dnes mi běh zhatil silný déšť. _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Prsa:
Bench-press (3x20) 30 kg
Rozpažky na lavici (3x16) 5 kg
Záda:
Biceps:
Jednadvacítka (2x) 5 kg
Triceps:
Kick-back (4x6) 3 kg
Břicho:
Zkracovačky (2x20) 10 kg
Zdvih nohou vleže (3x20)
Výrazně lepší změna, přítahy už byly plynulé, kick-back také a u zkracovaček jsem objevil výhodnou polohu k ještě většímu procítění!
Maximálně přínosný trénink!! _________________ A ocitnete se na krásném ostrově v krásném domě s překrásnou ženou; a možná se ptáte sami sebe: jak jsem se sem vůbec dostal?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 z 10
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory