| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pan tovarnik

votes: 5
|
Zaslal: Sat Jun 16, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
ty strie ma ted moje zena kdyz je v sedmim mesici tehotenstvi. a je na to opravdu krem maji ho v lekarne ale je dost drahej.A ty strie vypada to jako male jizvicky jako asi po jednom stehu od doktora.celulityda vypada jakoby povrch pomerancove kury na pomeranci tak se prohlidni a okoukni co to vlastne mas. _________________ LOSTiron: ,,Potřeboval bych nějaký cviky s pružinama... cvičím s nima bicepsy, prakticky veškerou hmotu jsem vybudoval s nima,, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bart

|
Zaslal: Sat Jun 16, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Jo to mám taky ale jen trochu jak končí deltovej sval a začíná bicák |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
killabuilder

|
Zaslal: Sat Jun 16, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Tak jsem to cheknul na netu a k memu prekvapeni se cel. vyskytuje i u muzu.Predevsim pak na brise a krku.Zajimavy,ja myslel ,ze ji chlapi nemaj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: Sat Jun 16, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Bart napsal: | | Jo to mám taky ale jen trochu jak končí deltovej sval a začíná bicák | jako co mas taky? _________________ LOSTiron: ,,Potřeboval bych nějaký cviky s pružinama... cvičím s nima bicepsy, prakticky veškerou hmotu jsem vybudoval s nima,, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bart

|
Zaslal: Sat Jun 16, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
| ty strie přesně jak si to popisoval,takový malý jizvičky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: Sun Jun 17, 2007 6:23 am Předmět: |
|
|
| Bart napsal: | | ty strie přesně jak si to popisoval,takový malý jizvičky | tak to je opravdu z rychleho narustu hmaty nebo tuku kuze ¨nestaci rust a trha se a delaji se jizvicky zkus si opravdu koupit ten krem mohlo by to pomoci ,akorat jako chlap jit do lekarny a kupovat krem na strie bych se stydel je to obvykle zenska zalezitost ale myslim ze to nabizi i firma AVON tak zkus ze znamych jestli to nekdo neprodava.a myslim ze to maji i v drogerii zena to tam kupovala. _________________ LOSTiron: ,,Potřeboval bych nějaký cviky s pružinama... cvičím s nima bicepsy, prakticky veškerou hmotu jsem vybudoval s nima,, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
d0me

|
Zaslal: Sun Jun 17, 2007 6:27 am Předmět: |
|
|
No tak ja mam strie taky. Ale urcite to nejsou "takovy maly jizvicky"! Jsou to poradne jizvy.
Mam k tomu asi docela predpoklady protoze jeste nez jsem cvicil tak se mi na zadech udelaly strie jako provazy.
Momentalne se to snazim vselijak mazat. Ale je to celkem k nicemu .......
Aspon je zabava, kdyz se me nekdo zepta co jsem delal. Tak odpoved je jasna...nejradsi mam tu historku, jak jsem spadl do klece se lvem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Langyson

|
Zaslal: Sun Jun 17, 2007 7:53 am Předmět: |
|
|
No nejlepší je bejt tlustej a pak pomalu měnit tuk na svaly , já to tak dělám a je to v pohodě, strie žádný.
P.S. - Zkus Dermacol Enja antistrie, ale pomáhá jen na ty čerstvé jizvičky a jako prevence. Když už jsou pak takové bílé, tak už nic nepomůže. Snad jen Dermacol make-up  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bart

|
Zaslal: Sun Jun 17, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
| to já se podívám do toho avonu sestra je ta avon lady tak uvidím |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
killabuilder

|
Zaslal: Sun Jun 17, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
| d0me napsal: | No tak ja mam strie taky. Ale urcite to nejsou "takovy maly jizvicky"! Jsou to poradne jizvy.
Mam k tomu asi docela predpoklady protoze jeste nez jsem cvicil tak se mi na zadech udelaly strie jako provazy.
Momentalne se to snazim vselijak mazat. Ale je to celkem k nicemu .......
Aspon je zabava, kdyz se me nekdo zepta co jsem delal. Tak odpoved je jasna...nejradsi mam tu historku, jak jsem spadl do klece se lvem  |
tak to ja budu rika,ze jsem spadl do klece s lvici,mam 10-ti cm strie v rozkroku.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PAINKILLER

|
Zaslal: Thu May 15, 2008 3:30 pm Předmět: strie |
|
|
strie su "normalne" ja mam na bicakoch nad stehnami a po stranach na chrbate.. koza sa nestiha prisposobovat rychlosti rastu svalu.. treba opalovat a skusit krem ale nepocul som ze by to niekomu pomohlo ( teoreticky je to o tom zvlacnit kozu cize bude prisposobiva a vlacna a flexibilna ale je to dlhodoby process asi. Hold tricka bez rukavov treba bud obmedzit alebo kaslat na to... osobny nazor: kaslat na to. pokial to je v normalne ze tam niesu krvne podliatiny tak je to v pohode. a nazor ze ti co z tucnoty sa dostali do svalovej formy to nemaju ... nieje pravda... tot moj pripad. ale asi u kazdeho individualne. Pocul som 2 nazory co ze "vraj" zaberaju. Vitaminy a to v plnych (zdravych) davkach pravidelne. a ece laserom sa to da vycekovat ale je to mrte drahe.. pred par rokmi to bolo cm2 cca 700SK. :) nic si z toho nerob... _________________ -------------------------------
185 kg, 110kg, endo, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
slavika

|
Zaslal: Thu May 15, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
Hlásim se jako další do klubu, záda mam jak kdyby mě mladá každej den bičovala, na ramenou taky pěkný rýhy a už se mi začaly dělat i zezadu na křídlech,mam takovej pocit,že si asi koupim větší kůži,páš Lko je na mě fakt málo,kdybych sehnal shop s kůžema bez strií dám vědět  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alda

|
Zaslal: Thu May 15, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Hele lidi v klidu já mám strie na rukách taky a nic si z toho nedělám. Z lidí co chodí se mnou do posilky to má asi většina. _________________ Až tě život omrzí a stane se ti peklem,
tak stč hlavu do hajzlu a přikry se deklem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|