fórum o kulturistice a fitness

Fórum nejenom o kulturistice a fitness

• Shop.kulturistika.com - výživa a fitness
  • Magazín Kulturistika.com

Pokročilé hledání
  • Obsah fóra ‹ Kulturistika & fitness & powerlifting & Fight ‹ Trénink a cviky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk
  • FAQ
  • Registrovat
  • Přihlásit se

Domácí posilovna

Vše o tréninku a metodice cvičení.

Moderátoři: cha cha, Volodimir, saty

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Domácí posilovna

Příspěvekod Reiben » 19 pro 2010 17:30

Zdravím,

Nedávno nám ve městě zdražili "bouchárnu" :-D, která je na víc strašně malá, zastaralá a člověk musí pokaždý hodinu čekat, aby se dostal k nějakýmu železu, proto jsem se rozhodl, že si doma zbuduju takovou menší posilovnu.
Momentálně mám dvě 20kg jednoručky a hrazdu. Od vás bych potřeboval poradit, co dalšího je třeba si koupit. Nejdůležitější je asi polohovací lavička (klidně můžete poradit jakou :Drogar-Happy: ), pak velká činka a ještě jedny jednoručky do zásoby. Pak už bych snad měl být schopnej doma odcvičit solidní trénink.

Jaký názor máte na domácí posilování, má to smysl ?? Vím, že doma nemůžu nikdy dosáhnout takových pokroků jako v posilovně, ale pro udržení kondice by to zatím stačit mělo..
Reiben

• Odpovědět s citací

Re: Domácí posilovna

Příspěvekod Kopec » 19 pro 2010 17:48

Ahoj, já cvičím také doma. Mám výhodu že tu mám dost místa cca 50m2 a můžu cvičit kdykoliv chci. Teď je tam sice zima ale příští rok to zateplím a stejně to není tak hrozné. Mám 4 jednoručky abych nemusel stále nakládat vykládat, oboručku 100kg hrazdu na schyby a na triceps. Mometálně si dělám radost novou lavicí měla by přijít příští týden viz Obrázek
Dále tam mám na rozcvičení pytel a cyklotrenažer.

Hele a nic mi nechybí. Jen z důvodu luxusu plánuju druhou velkou činku.
Kopec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Reiben » 19 pro 2010 18:12

Jo, to máš dobrý. Já mít takovou výbavu doma, tak si taky nestěžuju.
Reiben

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Krezz » 19 pro 2010 20:22

Ja mam doma komplet tuff stuff multipress, ketler vez, boxovaci pytel, bezecky pas a cyklotrenazer+3 patra schodu pro moje extremni cviceni :)
Who dares wins.
Krezz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Feniquel » 19 pro 2010 20:40

Krezz : kamo tak ja ty zavidim.
1."Nie je dôležité, čo v živote robíte... Ale je dôležité, že to robíte, pretože... Nikto iný to neurobí. "
2.So remember, "You are what you eat". Eat what you need, and not what you want
3.Človek je chudák, len pokiaľ nemá cieľ a sny.
Pokiaľ ich má, je vždy bohatý. -Choi Baedal
Feniquel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Krezz » 19 pro 2010 21:05

Feniquel píše:Krezz : kamo tak ja ty zavidim.

zavist je nejhorsi lidska vlastnost. Moje posilka je supr :) Nikdo me nikde nezavazi, nikdo nerika ze mam nahlas hudbu, nikdo mi nebere zavazi...proste idealni posilovna.

PS: jelikoz bydlim na malym meste kde poradny fitko neni, nemel sem ani moc na vyber, bud cvicit a tim padem investovat, nebo necvicit.
Who dares wins.
Krezz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Feniquel » 19 pro 2010 21:09

domaca posilovna je dobra ja tiez mam no da sa to tak povedat, proste mozes pozerat pritom TV alebo pocuvat hudbu, ako ist do preplnenej posilovne plnu hlucnu... aj doma si mozes vypracovat telo ako v posilovne pokial maz plnu vibavu.
1."Nie je dôležité, čo v živote robíte... Ale je dôležité, že to robíte, pretože... Nikto iný to neurobí. "
Feniquel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Reiben » 19 pro 2010 21:20

Aby měl člověk fakt plnohodnotnou domácí posilovnu, tak to chce hafec peněz :(..
Reiben

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Krezz » 19 pro 2010 21:27

vono defakto nic nepotrebujes, staci tyc a zelezo :) Jedine co me doma chybi jsou bradla, ale na tom uz se pracuje a brzo snad budou.
Who dares wins.
Krezz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Feniquel » 19 pro 2010 21:31

no ja mam doma dvojrucky + dlhu tic a lavicku mam fotelku+ dva male.. :D a po novom roku kupim 50kg zavazia do konca roka hcem dat na benč 100kg teda zdvihnut ale mojich takze este 8 mesiace.
Feniquel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Krezz » 19 pro 2010 21:36

Ja mam v podstate v posilce uz vsechny verze tyci, krom velke osy na MT s neutralnim uchopem, ta ale neni vubec dulezita. Jinak s ekonomickych duvodu a predevsim z duvodu usetreni mista mam jednorucky s prepinanim vahy. Na 50mm vzperackou tyc asi 240kg zavazi (to me zatim staci :D ). Neco to stalo, ale pokud clovek ty finance ma a mysli to se cvicenim vazne, tak po investici uz jen profituje z vyhod. Zatim sem zadne nevyhody nenasel.
Who dares wins.
Krezz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zegritt » 20 pro 2010 16:56

Taky cvičím doma. Domácí posilovna určitě smysl má. Vybavení pořídíš podle toho, co chceš cvičit, od toho se odvíjí trénink a výsledky. Já mám doma polohovací lavičku, jednoručky, obouručku, ke stropu dávám tyč (časem možná vyměním za stropní hrazdu) na kterou věším kladku. Jak píšeš, nejdůležitější ještě bude pořídit polohovací lavičku - doporučuju vybírat podle nosnosti, aby tě to uneslo i se závažím.
Ektomorf, snažící se žrát:-)
zegritt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karkulka45 » 05 led 2018 20:42

Já chodím jak do posilovny - kvůli kontaktu s ostatníma, vždy tam načerpáš nové rady , inspiraci, motivaci. A zároveň dokupuji vybavení do posilovny na ,,pravidla fora,, Do té své malé doma, kde mám ty přístroje které mi vyhovuji a je na nich vždy volno :D Navíc jsem začala víc cvičit, když jsem si začala budovat domací posilku. Byla jsem hrozně líná večer po práci ještě někam jezdit a doma to mám vyloženě dva kroky :D
Karkulka45

Odeslat odpověď

Zpět na Trénink a cviky