-Napadlo mě založit tento topic kdykoli jsem uviděl nejakého začátečníka tápajícího po foru hledajícího nejaký tréninkový systém.Ti hodnější uživatelé mu ihned poslali zepět odkazů na různé rutiny ti zlejší ho poslali doprdele.
-Takto mě napadlo vytvořit topic,kde bychom postovali jednotlivé tréninkové systémy od různých splitů přes fullbody a ruzné specializované tréninky po silovky všech druhů. Vítány jsou samozřejmě i vlastní tréninky!
-Nerad bych aby to někteří jedinci pochopili tak,že stačí napsat:
Po-Prsa,biceps,břicho...
St-Záda,triceps,koule...
Pa-.....
Takto rozhodně ne!Rád bych aby každý trénink co zde bude vložen ať už ručně sepsán,nebo formou odkazu obsahoval více informací než jen výčet partií popř. cviků.
-Prosím aby se o své skušenosti podělili hlavně zkušenější cvičenci a ti,kteří si nejsou jistí tak raději počkali s postováním svého tréninku.
-Předem děkuji každému,kdo mi pomůže v postování přízpěvků na toto téma a žádám ty,kteří nechtějí přizpívat ať omezí neplodné poznatky do tohoto topicu.
-Jinak ti co se chtěji zapojit,tak počkejte na můj první přízpěvek,aby jste si udělali představu o tom co mám na mysli.Děkuji...
K.com zdar!