fórum o kulturistice a fitness

Fórum nejenom o kulturistice a fitness

• Shop.kulturistika.com - výživa a fitness
  • Magazín Kulturistika.com

Pokročilé hledání
  • Obsah fóra ‹ Kulturistika & fitness & powerlifting & Fight ‹ Hubnutí, diety a vše co s tím souvisí
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk
  • FAQ
  • Registrovat
  • Přihlásit se

Nevím si úplně rady s nabíráním a potřeboval bych poradit.

Pokud dietíte a chcete se podělit s ostatními o své zkušenosti či hledáte informace, pište sem!

Moderátoři: cha cha, Volodimir, saty

Odeslat odpověď
Příspěvek: 1 • Stránka 1 z 1
  • Odpovědět s citací

Nevím si úplně rady s nabíráním a potřeboval bych poradit.

Příspěvekod MarekParek12 » 11 led 2018 15:28

Čau borci. Mám takovej dotaz ohledně nabírání. Začal jsem si počítat kalorie a mam příjem okolo 2700 kcal - 2800. Vážim 72kg a měřim 171cm a je mi 17 let. Cvičim 4x - 5x týdně. Zajímá mě, jestli vadí jídla jako v podstatě od maminky(guláš, halušky apod). Samozřejmě to všechno započtu do kalorických tabulek. Jsem student a tak oběd, večeři si většinou moc nemůžu vybírat, ale vyřadil jsem sladkosti, sladký pití, smažený apod. Takový ty doslova sračky nežeru už dlouho. Můj příjem vypadá například 140g bílkovin 280g sacharidů a 110-120g tuků. A zajímá mě, jestli se stačí soustředit na ty čísla a poroste to(samozřejmě vyvážený makroživiny) nebo to musí být výloženě zdravá strava?(Bílkoviny jsou většinou sýry, proteinový shaky, maso, uzenina. Sacharidy - ovesný vločky, těstoviny, ovoce a rýže. Tuky - jak jsem psal, tak nic smaženýho, takže arašídový másla, ovesný vločky, uzenina)
MarekParek12

Odeslat odpověď
Příspěvek: 1 • Stránka 1 z 1

Zpět na Hubnutí, diety a vše co s tím souvisí