fórum o kulturistice a fitness

Fórum nejenom o kulturistice a fitness

• Shop.kulturistika.com - výživa a fitness
  • Magazín Kulturistika.com

Pokročilé hledání
  • Obsah fóra ‹ Ostatní témata ‹ Mimo mísu
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk
  • FAQ
  • Registrovat
  • Přihlásit se

Pretorian

Zde vkládejte to, co vůbec s kulturistikou, fitness a vůbec sportem nesouvisí...

Moderátoři: cha cha, Volodimir, saty

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Pretorian

Příspěvekod rahorus » 29 bře 2008 15:40

Zdarec, nevíte jestli značka Pretorian je jenom pro nácky, nebo to nosí i normální lidi?
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod req » 29 bře 2008 16:39

obavam se ze nazis si vetsinou vyberou znacku ktera je puvodne pro normalni lidi. )
req

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rahorus » 29 bře 2008 16:46

req píše:obavam se ze nazis si vetsinou vyberou znacku ktera je puvodne pro normalni lidi. )

tak jasne..ale zajima me jestli je to i pripad pretorianu nebo jestli je to echtovní nazi znacka jako thor steinar, eighty eight,nibelung nebo Grasel.
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod saty » 31 bře 2008 09:57

to ked budem nosit tohr steinar tak bude zo mna nacek?
uff a co taky benlee? to som kupil v obchode kde sa predava aj thor steinar ...
ten obchod patri nackom? a ja teraz ked som si tam neco kupil tak som urcite tez nacek ... asi budem muset pomalovat cele forum teraz hakovymi krizmi a asi si zbehnem kupit do papiernictva nake fixy aby som to mohol zacat malovat aj po meste ...
Ked dvihas vela, urcite vyzeras dobre
saty
-
-

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rahorus » 31 bře 2008 15:15

saty píše:to ked budem nosit tohr steinar tak bude zo mna nacek?
uff a co taky benlee? to som kupil v obchode kde sa predava aj thor steinar ...
ten obchod patri nackom? a ja teraz ked som si tam neco kupil tak som urcite tez nacek ... asi budem muset pomalovat cele forum teraz hakovymi krizmi a asi si zbehnem kupit do papiernictva nake fixy aby som to mohol zacat malovat aj po meste ...

Panebože panebože.....no když budeš steinara nosit, tak si to o tobě budou lidi myslet, protože steinar je od nácků pro nácky...co ti na to mam rict..A neříkám že když to budeš nosit, tak je z tebe rázem nácek, ale pro ostatní tak budeš vypadat..A mě jenom zajímalo, jestli pretorian vyrábí taky náglové pro nágly..
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod saty » 31 bře 2008 15:18

kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...
co si o mne mysli nejaky "halfbrain" je mi jedno ...
saty
-
-

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rahorus » 31 bře 2008 15:25

saty píše:kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...

Tak jinak...thor-germánský bůh války, Stenar-něm.generál za II.sv.války, logo znacky muselo byt kvuli podtextu zmeneno..a kazdej kdo aspon tohle ví, tak ví, že tuhle znacku na sebe muze vzit jenom nácek a nebo debil..tvoje věc, nos si stenarů kolik chces, ale nediv se, az ti nejaka skupinka antifáků nakope prdel.
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nabukadnezar » 31 bře 2008 15:45

Pic, hele tak steiner je jasna nackovina to je jasny ale pretorian spis nosej typci od freefightu nebo thaibox. Sam delam thai, takze to musim vedet. Ale ja treba nagl nejsem a steinera si taky obcas navliknu.
nabukadnezar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rahorus » 31 bře 2008 15:50

nabukadnezar píše:Pic, hele tak steiner je jasna nackovina to je jasny ale pretorian spis nosej typci od freefightu nebo thaibox. Sam delam thai, takze to musim vedet. Ale ja treba nagl nejsem a steinera si taky obcas navliknu.

tohle sem chtel slyset...ze to nosí i fighteři...dík..ja delam kick box, tak me zajimalo, jestli to nosí i fighteři, protože já osobně to u žádnýho zatim nevidel a vzhledove sou ty hadry uplne super.. No a jestli to vyrábí náckové, to se asi nedozvime, ale co uz :D
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lifter750 » 31 bře 2008 19:49

rahorus píše:
nabukadnezar píše:Pic, hele tak steiner je jasna nackovina to je jasny ale pretorian spis nosej typci od freefightu nebo thaibox. Sam delam thai, takze to musim vedet. Ale ja treba nagl nejsem a steinera si taky obcas navliknu.

tohle sem chtel slyset...ze to nosí i fighteři...dík..ja delam kick box, tak me zajimalo, jestli to nosí i fighteři, protože já osobně to u žádnýho zatim nevidel a vzhledove sou ty hadry uplne super.. No a jestli to vyrábí náckové, to se asi nedozvime, ale co uz :D

Škoda, že děláš kickbox a ne kung-fu, mohl by jsis věci nakupovat na tržnici od Asiatů.
http://www.metalpower.cz

21.2. Sport Prag - Benchpress Show
14.3. National Czech Open Benchpress
28.3. National Czech Open Powerlifting
Lifter750

• Odpovědět s citací

Příspěvekod saty » 01 dub 2008 08:37

rahorus píše:
saty píše:kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...

Tak jinak...thor-germánský bůh války, Stenar-něm.generál za II.sv.války, logo znacky muselo byt kvuli podtextu zmeneno..a kazdej kdo aspon tohle ví, tak ví, že tuhle znacku na sebe muze vzit jenom nácek a nebo debil..tvoje věc, nos si stenarů kolik chces, ale nediv se, az ti nejaka skupinka antifáků nakope prdel.

nemeckych generalov z druhej svetovej poznam celkom dost, ale Stenara si jaksi nepamatam, kde kedy a comu velil?
saty
-
-

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rahorus » 02 dub 2008 10:23

saty píše:
rahorus píše:

nemeckych generalov z druhej svetovej poznam celkom dost, ale Stenara si jaksi nepamatam, kde kedy a comu velil?

Byl to generál SS, celou jeho kariéru neznám, ale měl se stáhnout na obranu Berlína.Docela často se to jméno vyskytuje třeba v pádu třetí říše nebo i jinejch filmech...
What?
rahorus

• Odpovědět s citací

Re:

Příspěvekod qqqq » 29 srp 2013 15:23

rahorus píše:
req píše:obavam se ze nazis si vetsinou vyberou znacku ktera je puvodne pro normalni lidi. )

tak jasne..ale zajima me jestli je to i pripad pretorianu nebo jestli je to echtovní nazi znacka jako thor steinar, eighty eight,nibelung nebo Grasel.

Thor je uplně normalní značka nemusíš věřit te zakomplexované antifě.
qqqq

• Odpovědět s citací

Re: Pretorian

Příspěvekod Pr!nc » 29 srp 2013 15:46

Nedávno jsem si koupil tričko Lonsdale a měli ste vidět, jak se na mě pár kámošů dívalo. :D
Pr!nc

Odeslat odpověď

Zpět na Mimo mísu