Moderátoři: cha cha, Volodimir, saty
req píše:obavam se ze nazis si vetsinou vyberou znacku ktera je puvodne pro normalni lidi. )
saty píše:to ked budem nosit tohr steinar tak bude zo mna nacek?
uff a co taky benlee? to som kupil v obchode kde sa predava aj thor steinar ...
ten obchod patri nackom? a ja teraz ked som si tam neco kupil tak som urcite tez nacek ... asi budem muset pomalovat cele forum teraz hakovymi krizmi a asi si zbehnem kupit do papiernictva nake fixy aby som to mohol zacat malovat aj po meste ...
saty píše:kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...
co si o mne mysli nejaky "halfbrain" je mi jedno ...
nabukadnezar píše:Pic, hele tak steiner je jasna nackovina to je jasny ale pretorian spis nosej typci od freefightu nebo thaibox. Sam delam thai, takze to musim vedet. Ale ja treba nagl nejsem a steinera si taky obcas navliknu.
rahorus píše:nabukadnezar píše:Pic, hele tak steiner je jasna nackovina to je jasny ale pretorian spis nosej typci od freefightu nebo thaibox. Sam delam thai, takze to musim vedet. Ale ja treba nagl nejsem a steinera si taky obcas navliknu.
tohle sem chtel slyset...ze to nosí i fighteři...dík..ja delam kick box, tak me zajimalo, jestli to nosí i fighteři, protože já osobně to u žádnýho zatim nevidel a vzhledove sou ty hadry uplne super.. No a jestli to vyrábí náckové, to se asi nedozvime, ale co uz
rahorus píše:saty píše:kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...
Tak jinak...thor-germánský bůh války, Stenar-něm.generál za II.sv.války, logo znacky muselo byt kvuli podtextu zmeneno..a kazdej kdo aspon tohle ví, tak ví, že tuhle znacku na sebe muze vzit jenom nácek a nebo debil..tvoje věc, nos si stenarů kolik chces, ale nediv se, az ti nejaka skupinka antifáků nakope prdel.
saty píše:rahorus píše:saty píše:kazdy kto ma aspon pol mozgu vie ze nackovina neni o tom co nosis a mozes mat aj troch Thor Steinarov ...
Tak jinak...thor-germánský bůh války, Stenar-něm.generál za II.sv.války, logo znacky muselo byt kvuli podtextu zmeneno..a kazdej kdo aspon tohle ví, tak ví, že tuhle znacku na sebe muze vzit jenom nácek a nebo debil..tvoje věc, nos si stenarů kolik chces, ale nediv se, az ti nejaka skupinka antifáků nakope prdel.
nemeckych generalov z druhej svetovej poznam celkom dost, ale Stenara si jaksi nepamatam, kde kedy a comu velil?
rahorus píše:req píše:obavam se ze nazis si vetsinou vyberou znacku ktera je puvodne pro normalni lidi. )
tak jasne..ale zajima me jestli je to i pripad pretorianu nebo jestli je to echtovní nazi znacka jako thor steinar, eighty eight,nibelung nebo Grasel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník