Nwm co mam dělat když jde na mě nekdo ve vice lidech =( pořad mam nake problemy s ostatnimi a to jim nic nemusim delat asi se tim bavi !! mam sice svaly ale nikdo nejde na ferovku jak to řict no nwm jak na to reagovat nake rady ? delal jsem kickbox ale k cemu je kdyz je nekdo bud o hodne vetsi a o 30 kilo tezssi nebo je jich proste vic ? posiluju taky kuli tomu abych byl vetsi ale svaly se mi taky libi .. no dekuju za rady
respekt pred hlupakama????...rada...vyhybej se jim obloukem a nevzdoruj..silna mysl a vule vitezi....pamatuj si jedno pravidlo...trefis kaspara, platis cirkus!!! a to je dnesni trend...
16let jo dostal proste tri tvrdaci na jednoho a tak je to furt snazim se takovim vyhybat ale je to tezky lidi si asi jen tak n potkani dnes ddelaji konflikty nekdy uz mam i fakt strach ... jinak kdyby sel nekdo ferove tak asi si s nim prvne promluvim ale zmlatit bych se fakt nenechal ...=(
no muzu rict tatkovi ale zas je to porad dokola jak rika mik !! dojdou znova a co ? a ziju v normalni vesnici ale bohuzel nekteri sou dementi .... a kamarady postavili by se za me tak 4 a je to opravdu porad dokola nebudu to resit tak ze posilat na ne oni na me necham to asi vysumnet =( nejsem zadnej srac ale nekdy to neni prijemny
Zatni zuby a rvy se jak o život i když třeba dostaneš po čumáku,tak oni to budou taky cejtit a tím si vytvoříš respekt a daj pokoj (v tom lepším případě)
protě oznámit to nebo tak není sráčství, bych chtěla vidět co by dělali ti, co říkaj, joo běž k mamince bo tatínkovi, jak by se asi cítili, kdyby to prožívali... machrujou a sami maj kaši u zadku... Mik má pravdu, ale něco se stim dělat musí no... budeš je ignorovat a bude z tebe box-pytel