Stránka 11

Maso na hořčici

PříspěvekNapsal: 02 srp 2009 19:25
od jery
nemáte na panenku a chcete měkké maso? nevadí žádnej problém
tuhle jsem koupil vepřové plecko tvrdé jak bota ale kilo za 70 korun
vzal jsem hořčici plnotučnou, trochu citrónové štávy sůl a lžičku oleje, přes noc do toho naložil maso a druhý den pozvolna upekl v troubě.
maso se rozpadalo a mělo pikantní chuť.
jenom nepéct zprudka ta hořice by mohla ztvrdnout

Re: maso na hořici

PříspěvekNapsal: 02 srp 2009 19:27
od jery
samozřejmě podlejt troškou vody

Re: maso na hořici

PříspěvekNapsal: 13 srp 2009 10:33
od M.i.k
Veprove se v mem jidelnicku zasane neukazuje..z jednoho duvodu..je tucne jak prase a nejak mi nechutna hihi....at zijou kurata a bejci :-D

Re: maso na hořici

PříspěvekNapsal: 14 srp 2009 08:31
od Ondra_breather
M.i.k píše:Veprove se v mem jidelnicku zasane neukazuje..z jednoho duvodu..je tucne jak prase a nejak mi nechutna hihi....at zijou kurata a bejci :-D



záleží jaká část vepřového...např. krkovice je dost tučná. ale všechno není tučné stejně. já se v tom moc nevyznám. ale vim to protože vepřový jím

Re: Maso na hořčici

PříspěvekNapsal: 27 pro 2013 08:15
od kristenbell
To je dobré vysvětlení, měli byste být učitelem.

Používám Cym na poměrně málo věcí, můj samostatně.


-------------------------------
Click Here To Check The Proof

Re: Maso na hořčici

PříspěvekNapsal: 27 pro 2013 10:35
od xxleoxx
vepřová kýta má kolem 7g tuku když to není prorostená část, této části vepřového bych se nebál.. žrát furt kuře taky není dobré a vepřové má více myoglobinu.