.gif)
.gif)
Moderátoři: cha cha, Volodimir, saty
leinweber píše:U toho tréninku zad mi tam chybí něco na vzpřimovače páteřeMrtvola/Good Morning/Hyperextenze nebo něco podobnýho. Břicho netrénuješ?
Apů píše:Ahoj, tak jsem se taky rozhodl, že si povedu log a to hlavně z důvodu, aby mi ostatní, zkušenější borci mohli poradit a taky abych se neulejval. Je mi teda 17, vážim 75 kg a měřím cca 180 cm okolo posilování se tak nějak motam asi rok, ale nic vážnýho... Zjišťoval jsem info, četl a zkoušel jsem blbosti.Nějakej základ mám, ale rozhodně to není ani z daleka to co bych chtěl. Soutěžit teda nechci, ale aspoň mít postavu, abych se za ní nemusel stydět. Momentálně jedu split, ale tak nějak jak mi to vyjde, protože jsem na intru. V týdnu je to paráda, posilovnu mám free ve škole. Takže chodím pondělí, úterý, středa, pátek + občas sobota nebo neděle jak se cejtim. Chtěl jsem najet korte, ale s technikou si zatím tak moc nevěřím a hlavně na to ani nemám "základ" takže s tím počkám. Můj cíl je zatím nabrat cca 7 kg a pak se uvidí. Zítra mě čekají nohy, tak sem samozřejmě napíšu celej trénink a jídelníček
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 26 návštevníků